АвесТревел
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Замовити тур
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Закарпатський Великдень
Закарпатський Великдень

Закарпатський Великдень

Дата виїзду: 18.04.2020
Тривалість: 3 дні
Харчування: без харчування
Вартість*: 1 545 грн.
Додатково по вартості: На 1 особу
Місто початку туру: Львів
Готель: садиби сільського туризму
Транспорт за маршрутом:
SPO: 1218

Програма туру

Освячення пасок, мальовничі Карпати, замки, вина, гостинні люди і не лише, чекають на Вас!

План туру:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба) – Келечин (набирання унікальної мінеральної води) – Іза (оленяча ферма та купівля кошиків з лози) – Четфалва (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря, складання великоднього кошика).

2 день: виїзд (09:00) – Квасово (освячення пасок) – Четфалва (пасхальна трапеза, огляд храмів) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Четфалва (повернення о 20:00, вечеря).

3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом та замком) – Мукачево (обід та екскурсія замком) – санаторій "Карпати" (екскурсія палацом Шенборна) – Львів (повернення о 23:30).

На Вас чекають:

- свячення Пасок в унікальному селі Квасово;
- знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття;
- найкращі страви закарпатської кухні;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми;
- мальовничі вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальних басейнах;
- відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “келечинська”, що не має аналогів у світі;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
- ну і звичайно веселощі, розваги та інші види відпочинку.

Вартість вхідних квитків:

- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти – 5 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (в обидві сторони): загальний – 140 грн.; діти 6-10 років та учасники АТО – 80 грн.; діти до 6 років – безкоштовно;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський – 30 грн., школярі – 20 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): загальний, студентський – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти 120-150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина – 30 грн./особа;
- Ужгородський замок: загальний, пенсійний – 50 грн., студенти – 40 грн., учні – 20 грн.;
- Мукачівський замок: загальний – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський – 20 грн., – 15 грн..

Пасхальний кошик. В нього входить: паска, писанки, ковбаса, сир, шинка, вино, хрін, рушник для накривання кошика. Вартість пасхального кошика для двох осіб – 500 грн.; для однієї особи – 350 грн. Кошик із лози можна буде купити в перший день подорожі в Ізі або позичити у господарів.

Проживання відбувається в затишних садибах сільського зеленого туризму села Четфалва (Берегівський район), номери: 2-3-місні з вигодами на коридорі. Фото садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14

Харчування:

Сніданок 1-го дня: можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок автобуса.
Обід 1-го дня відбувається в бойківському кафе в Пилипці. Орієнтовна вартість – 110-130 грн./особа.
Вечеря 1 дня відбувається в садибах після поселення і складається з пісних страв угорської національної кухні. Вартість – 90 грн./особа.
Сніданок 2-го дня: у садибах, для тих, хто не йде святити Паску (вартість – 55 грн./особа). Тим, хто святить, рекомендуємо утриматись від сніданку.
Вечеря 2-го дня: у садибах, складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість – 90 грн./особа.
Сніданок 3-го дня: в садибах, меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість – 55 грн./особа.
Обід 3-го дня: у Мукачеві, складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, суп "Левеш", торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість – 95 грн./особа.

У вартості враховано:
  • проїзд комфортабельним автобусом
  • проживання (дві ночі)
  • супровід гіда-екскурсовода
  • екскурсійне обслуговування в музеях
  • страхування на час подорожі
У вартості не враховано:
  • вхідні квитки в туристичні об’єкти
  • харчування
  • купання в термальному басейні
  • дегустація вин
  • підйом на канатно-крісельній дорозі
  • Пасхальний кошик