АвесТревел
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Замовити тур
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Закарпатське Різдво
Закарпатське Різдво

Закарпатське Різдво

Дата виїзду: 05.01.2020
Тривалість: 3 дні
Харчування: за програмою
Вартість*: 2 450 грн.
Додатково по вартості: На 1 особу
Місто початку туру: Львів
Готель: садиби зеленого туризму
Транспорт за маршрутом:
SPO: 930

Програма туру

Цей тур - подорож на справжнісіньке Різдво по-закарпатськи! На Вас чекає те святкування Різдва, про яке ви тільки читали у творах українських класиків. Занурення в український фольклор з головою - Святвечір з 12 кращих страв закарпатської кухні, традиційний вертеп з яскравими колядками, а також екскурсії по найвидатнішим історичним пам'яткам краю, купання в термальному басейні, огляд водоспаду Шипіт, ігри в сніжки, морозне повітря і море вражень!

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні та дегустація вин) – Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:30).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н. (повернення в садиби, Свята Вечеря, колядування).

3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Хустський р-н. (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Келечин (дегустація води) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

Вартість вхідних квитків:

- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський - 20 грн., школярі - 15 грн.;- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн..
- дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
- відвідання культового ресторану “Деца у нотаря” – 5 грн.;
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн.;
- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн., діти зростом до 150 см. – 125 грн., діти зростом до 110 см. – безкоштовно;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний та студенти – 65 грн., учні – 35 грн.;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 30 грн., школярі – 20 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Маковиця (в обидві сторони): загальний – 80 грн., діти до 12 років – 60 грн.;
- водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., учні – 5 грн.

Проживання: відбувається в затишних садибах зеленого туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі (з розрахунком на 2-3 кімнати). Фото типових садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14

Харчування:

Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у ресторанах міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 95 грн.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня із сперкельтом, солодощі, вино/палинка, компот.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай.
Обід в 2-й день – відбувається в ресторані міста Ужгород, вартість – 110 грн.
Вечеря у 2-й день – відбувається в садибах і складається із традиційних 12 пісних страв: кутя, пісні голубці з кукурудзяною крупою та грибами, суп "капосташ посуй" (квасоля, кисла капуста), риба смажена, товчена картопля з часником і олією, огірки, квашена капуста, салат з моркви, узвар, …
Різдвяний сніданок у 3-й день – відбувається у садибах та складається з традиційних закарпатських страв: домашні відбивні курячі, котлети закарпатські, різдвяний салат, вино, хліб, чай/кава.
Обід в 3-й день – відбувається у Міжгір’ї в ресторані “Колиба” і складається зі страв місцевої кухні: салат овочевий, юшка з білих грибів, картопляне п’юре та м’ясо по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 110 грн.

У вартості враховано:
  • проїзд комфортабельним автобусом
  • проживання (дві ночі)
  • Свята вечеря (12 страв, вертеп)
  • вечеря в 1-й день
  • сніданок на 2-й і 3-й день
  • супровід гіда-екскурсовода
  • екскурсійне обслуговування в музеях
  • страхування на час подорожі
У вартості не враховано:
  • вхідні квитки в туристичних об’єктах
  • обіди