




План туру
1 день: виїзд зі Львова (09:00) – Івано-Франкіськ (11:30) – Манява (обід, екскурсія монастирем та огляд водоспаду) – Делятин (огляд краєзнавчого музею) – Ільці-Верховина (поселення в гуцулів о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ясіня (автомобільний підйом на Драгобрат, підйом на вершину Стіг канатно-крісельною дорогою, обід, вільний час, огляд церкви) – Устеріки (Новорічна Гуцульська Забава).
3 день: пізній сніданок і виїзд (12:00) – Верховина (музеї вишиванки та прикладного мистецтва "Винограй" з дегустацією вина) – Яворів (екскурсія і дегустація на Гуцульській Еко-сироварні) – Косів (обід) – Івано-Франкіськ (20:00) – Львів (повернення до 23:00)
ЗНИЖКИ
Вхідні квитки
Трансфер до Манявського водоспаду на машинах ГАЗ-ЗІЛ: (в обидві сторони) - 180-200 грн.
Музей краєзнавчий у Делятині: добровільна пожертва
Трансфер Ясіня-Драгобрат-Герашаска на машинах ГАЗ-ЗІЛ: (в обидві сторони) - 280-310 грн.
Підйом на канатно-крісельній дорозі на гору Драгобрат: загальний, пенсійний, студентський - 200 грн., діти до 12 р. - 100 грн.
Музей вишивки (музей-садиба Галинки Верховинки): загальний, пенсійний, студентський – 50 грн., учнівський – 40 грн.;
Дегустація вина "Винограй": Музей-дегустаційний зал "Винограй" з дегустацією 2 видів вина: загальний, пенсіонери і студенти – 50 грн.;
Музей “Дідова аптека”, Криворівня: загальний, пенсіонери і студенти – 70 грн. (дегустують настоянки і чай), учні – 60 грн. (дегустують сиропи і чай)
Екскурсія і дегустація на "Гуцульській еко-сироварні", Яворів: загальний, пенсійний, студентський, учнівський - 300 грн.
Проживання
Харчування
1-й день
Сніданок
Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід
Відбувається в ресторані “Пектораль” с. Солотвин і складається з страв: салат з капусти, борщ, картопляне пюре з курячою відбивною, хліб, узвар. Вартість 200 грн.
2-й день
Обід
Відбувається ресторані готелю "Хата Магната" на курорті Драгобрат. Пропоноване меню: суп з фрикадельками, плов з м'ясом, соління, хліб, узвар. Вартість 200 грн.
3-й день
Обід
Відбудеться в ресторані "Ґражда" м. Косів. Пропоноване меню: борщ червоний, картопля з м?ясом, налисник солодкий, чай на травах, хліб. Вартість 250 грн./особа.