Панорами Карпат та вулички Ужгорода, смачна їжа та хороші вина, історії кохання та варіння у чані
1 день: виїзд зі Львова (09:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош) – Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах ) – Львів (повернення о 23:30).
Знижки для дітей:
- Дітям до 6 років (включно) у супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру – 100 грн./особа.
Вартість вхідних квитків:
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- термальний басейн “Косино”: загальний – 400-450 грн., учасники АТО та інваліди 1 групи – 300 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно, оренда шафки – 50 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина – 30 грн./особа;
- відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою в с. Лумшори: загальний – 140 грн., діти до 12 років – 90 грн.
Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут https://vidviday.ua/photo_album.php/photo_album_id/14.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається в кафе “Вулик” в Чинадієво та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 95 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 80 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе міста Ужгород. Меню: салат, поливка по-закарпатськи з манними кльоцками, рис з перкельтом, узвар, хліб. Вартість 100 грн./особа.