




Термальні води Косино, дегустація вина, прогулянка по Ужгороду та варіння у чанах - все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття чекає на Вас!
План туру
1 день: виїзд зі Львова (08:00) / зі Стрия (09:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош, обід) – Косино (купання в термальних басейнах та аквапарку "Косино" або "Еко-Термал") – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (поселення в садибах сільського туризму о 21:30, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (07:45) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Стрий (повернення о 21:00) / Львів (повернення о 22:30).
Знижки
Вхідні квитки
Замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва.
Термальний басейн “Косино” + аквапарк: (3 год) загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 1000 грн., учасники бойових дій - 500 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно.
Комплекс “Еко-Термал”: (3 год) загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 300 грн., діти зростом 120-150 см. – 100 грн., діти зростом до 120 см. – безкоштовно; оренда шафки – 50 грн.
Дегустація вин: 100 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
Ужгородський замок: загальний (дорослі) - 160 грн., пенсіонери, студенти - 130 грн., учні - 90 грн.
Купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 195 грн./особа, діти до 12 років – 145 грн./особа.
Проживання
Харчування
Обід в 1-й день відбувається у Чинадієво, ресторан “Вулик”. Меню: салат з бурячком та хріном, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, карпатський чай, хліб. Вартість 200 грн./особа.
Вечеря в 1-й день складається зі страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з м'ясною поливкою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 180 грн./особа.
Сніданок в 2-й день пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 110 грн./особа.
Обід в 2-й день відбувається в ресторані м. Перечин. Меню: салат (пекінська капуста, помідор, огірок, морква), юшка грибна (картопля, шампіньони, морква, заправлене сметаною та вершками), фетучіні (качані галушки) з тефтелями та соусом, хліб, чай. Вартість – 200 грн./особа.