Ласкаво просимо в чарівні Карпати, де гори зустрічають небо й природа розкриває свою найвишуканішу красу.
План туру
1 день: виїзд зі Львова (09:00) зі Стрия (10:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош, обід) – Косино (купання в термальних басейнах) - Берегівський р-н (поселення в садиби зеленого туризму о 20:30, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ботар (дегустація повидла та ковбас) – Хуст (страусина ферма) – Іза (екскурсія на Ранчо "Хайленд" з дегустацією равликів, екскурсія на оленячу ферму, обід) – Велятино (купання в термальному басейні) - Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) - Берегівський р-н. (повернення в садиби о 20:30, вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Мукачево (екскурсія містом, та 5-ти годинне перебування в аквапарку "Карпатія") – Перечин (дегустація сиру) – Вишка (поселення в садиби о 19:30, вечеря).
4 день: сніданок і виїзд (08:00) - Лумшори (купання в чанах) – Воєводино (прогулянка парком Шенборна) – Перечин (обід-дегустація закарпатських страв) – Кострина (огляд дерев’яної церкви) – Вишка (повернення в садиби о 20:30, вечеря).
5 день: сніданок і виїзд (08:00) – Невицьке (огляд замку) - Барвінок (купання в термальних басейнах та обід) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) - Львів (повернення о 22:30).
Знижки
Вхідні квитки
Проживання
Харчування
Сніданок в 1й день можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід в 1-й день ь у Чинадієві та складається з: бограч, вареники з картоплею запечені з грибним соусом, салат з капусти, хліб, компот. Вартість 150 грн.
Вечеря в 1-й день відбувається у садибах після повернення і складається зі страв угорської національної кухні: бульйон курячий з чігою, мадярські голубці, угорські солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 140 грн./особа.
Сніданок в 2-й день в садибах, звичайний європейський. Вартість 80 грн./особа.
Обід в 2-й день відбувається у кафе ранчо “Хайленд”. Меню: борщ, банош з салатом та бринзою, салат літній, хліб, лимонад власного виробництва. Вартість 150 грн.
Вечеря в 2-й день відбувається у садибах. Меню складається з: ташкотлевеш, торгоня з підливою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 140 грн./особа.
Сніданок на 3-й день в садибах, звичайний європейський. Вартість 80 грн./особа.
Обід на 3-й день відбувається у ресторані “Смерекова хата”. Меню: солянка карпатська, картопляне пюре з свинним гуляшем, салат з буряка, хліб, карпатський чай. Вартість 150 грн.,
Вечеря на 3-й день відбувається у кафе Вашого готелю у вигляді свята “Бойківська забава”.
Щиро запрошуємо всіх гостей відвідати це свято, де Ви зможете краще пізнати звичаї та культуру Закарпаття та зокрема - бойків. Розважатиме гостей святковою програмою, народними та естрадними піснями, танцями, забавами фольклорний ансамбль “Гойні Бойки”.
Вартість програми з вечерею: 230 грн/особа., вартість програми без вечері 120 грн.
Примітка: Бойківська забава відбувається, якщо є група від 30 осіб, що бажають прийняти в ній участь.
Меню на вечерю: борщ український, деруни з білими грибами та сметаною, салат з моркви по-корейськи, солодкий почастунок, хліб, чай.
Сніданок на 4-й день відбувається у міні-готелях в с. Вишка, звичайний європейський. Вартість – 80 грн.
Обід на 4-й день відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
Вартість – 250 грн./особа.
Вечеря на 4-й день відбувається у міні-готелях в с. Вишка після поселення. Вартість – 120 грн.
Сніданок на 5-й день відбувається у міні-готелях в с. Вишка, звичайний європейський. Вартість – 80 грн.
Обід на 5-й день відбувається у кафе “OK” в с. Коростів. Туристи самостійно вибирають їжу (щось на зразок «Пузата хата»). Смачно, швидко, доступні ціни.