Купання в чанах і термальних басейнах, дегустації равликів, повидла, ковбас, Закарпатських страв та неймовірні пейзажі Закарпаття чекають Вас в цьому турі.
План туру
1 день: виїзд зі Львова (09:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош) – Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) - Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 20:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ботар (дегустація повидла та ковбас) - Хуст (страусина ферма, обід) – Іза (екскурсія на Ранчо Хайленд; з дегустацією равликів, еко-ферма, гойдалка) - Велятино (купання в термальних басейнах) – Берегівський р-н. (повернення в садиби о 20:30,
вечеря)
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Мукачево (екскурсія містом) – Барвінок (купання в термальних басейнах) – Оноківці (Обід дегустація, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами) - Перечин (дегустація сиру)- Пилипець (поселення в садиби, вечеря).
4 день: сніданок і виїзд (08:30) - Лумшори (купання в чанах) – Верхня Грабівниця (огляд карпатського бункера) - Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, вільний час).
5 день: сніданок і виїзд (08:00) – Урич (музей і наскельна фортеця) – Буковиця (канатна дорога) — Трускавець (обід та відвідування СПА) - Львів (повернення до 22:00).
Знижки
- Дітям до 12 років (включно) та особам з інвалідністю І та ІІ груп (за наявності посвідчення): 300 грн/особа (від загальної вартості туру)
- Дітям до 6 років (включно): безкоштовно (при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні)
- Учасникам БД/ООС (за наявості посвідчення) : знижка 30% від вартості туру
Вхідні квитки
- Замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва.
- Термальний басейн “Косино”: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 500 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно.
- Дегустація вин: 80 грн., екскурсія без споживання вина – 40 грн.;
- Дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 130 грн./особа, діти до 14 р. – 100 грн./особа
- Cтраусина ферма у Хусті: загальний, пенсійний, студентський – 40 грн., діти до 12 років – 30 грн.
- Дегустація равликів з двома соусами та вином: загальний, пенсійний, студентський – дегустація та екскурсія – 210 грн., дегустація – 160 грн., екскурсія без дегустації: дорослі - 50 грн., діти - 30 грн.;
- Термальний басейн у Велятино (2 години): термальний басейн у Велятино (2 години): загальний, студенти – 250 грн., пенсіонери від 60 років та особи з інвалідністю І-ІІ групи – 200 грн., діти зростом до 140 см. та учасники бойових дій на території України – 100 грн., діти до 3-х років та імениннику в день народження – безкоштовно;
- Термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний, пенсійний, студентський – 300 грн, діти зростом до 150 см – 150 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
- Перечин. Дегустація сиру: загальний 100 грн.
- Купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 160 грн./особа, діти до 12 років – 100 грн./особа.
- Бункер лінії Арпада: загальний – 100 грн.; пенсійний, студентський – 70 грн.; учнівський, учасники АТО – 50 грн.
- Водоспад Шипіт: загальний – 20 грн., діти 7-16 р. – 10 грн; діти до 7 р. - безкоштовно.
- Канатно-крісельна дорога на гору "Буковиця" (в дві сторони): загальний, студентський, учнівський - 100 грн.; пенсійний, учасники АТО, діти до 12 р. - 80 грн.; діти до 6р. - безкоштовно;
- Державний історико-культурний заповідник “Тустань”: загальний - 85 грн., пенсійний, студентський, учнівський - 45 грн.
- SPA-центр готелю “Женева”: загальний – 350 грн./особа, діти 3 - 12 р. – 175 грн./особа.
Проживання
- Садиби сільського туризму Берегівського району. Проживання відбувається в затишних садибах. Номери: 2-місні та 3-місні (з вигодами у коридорі).
- Міні-готелі в Пилипці. Проживання відбувається в затишних міні-готелях. Номери: 2-х, 3-х, 4-х місні з вигодами на поверсі.
Харчування
Сніданок в 1-й день. Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід в 1-й день. У Чинадієві, кафе “Вулик”, та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 120 грн./особа.
Вечеря в 1-й день. У садибах після повернення і складається зі страв угорської національної кухні: бульйон курячий з чігою, мадярські голубці, угорські солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 130 грн./особа.
Сніданок в 2-й день відбувається у садибах зеленого туризму. Меню: ковбаса, сир, бундашкеньє (схожі на грінки), джем, масло, хліб, кава/чай. Вартість- 80 грн.
Обід в 2-й день відбувається у кафе ранчо “Хайленд”. Меню: борщ, банош з салатом та бринзою, салат літній, хліб, лимонад власного виробництва. Вартість 140 грн.
Вечеря в 2-й день відбувається у садибах. Меню: ташкотлевеш, торгоня з підливою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 130 грн./особа.
Сніданок в 3-й день відбувається у садибах, звичайний європейський. Вартість 80 грн./особа.
Обід в 3-й день. Пропоноване меню:
- бундашкенєр з бринзов (угорськой «хліб у шубі», 4 шматки домашнього хліба випеченого у яйцях і посипаного турянською бринзою);
- мішанина куряча (протушковані курячі серце, шлунок, печінка, цибуля);
- пікниця і бекон гуджені (домашня підкопчена ковбаса і домашній підкопчений бекон порізані на шматки і обсмажені на пательні);
- лопатки на сухо (стручкова молода квасоля відварена та підсмажена з цибулею, болгарським перцем та сухарми);
- крумплі по перечинськи (салат з відвареної у мундирах картоплі, яйця та цибулі заправлений олією);
- салат з свіжої капусти;
- грибова юшка (грибна юшка приготовлена на лісових грибах заправлена сметаною);
- кнедлики парові (парові кнедлі готуються кухарями ресторану. Дрізджове тісто вариться на пару і подається нарізаними скибочками)
- куряче м’ясо у сметанно-вершковому соусі , тушкована капуста з грибами
- перечинські феттучині (качані галушки з оріхами і повидлом)
- «Шпагетувка» – 25 грам (домашня горілка крафтового виробництва або домашня фруктова наливка), узвар. Вартість – 240 грн./особа. Страви подаються на загальних тарілках з розрахунком на 4 особи.
Вечеря в 3-й день. Меню: гречаний плов (гречка тушкована із м‘ясом), овочева нарізка, солодкий почастунок, хліб, компот. Вартість 130 грн./особа.
Сніданок в 4-й день відбувається у садибах. Меню: омлет, налисники з джемом, канапки з сиром, чай/кава. Вартість 60 грн./особа.
Обід в 4-й день відбувається біля водоспаду, в опалювальний бесідках. Меню: шашлик (/150 грам.), картопля печена, грибна юшка, соус, хліб, наливка/вино (50 грам). Вартість 150 грн./особа
Вечеря в 4-й день. Меню: плов з м’ясом, соління, солодкий почастунок, хліб, компот. Вартість 130 грн./особа.
Сніданок в 5-й день. Меню: вареники з картоплею та сметаною, солодкий почастунок, чай карпатський. Вартість 80 грн./особа.
Обід в 5-й день. Меню: салат з капусти, моркви та олії, курячий бульйон з локшиною, картопляне пюре з кропом і маслом, відбивна, узвар, хліб. Вартість: 120 грн.