АвесТревел
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Замовити тур
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Дегустаційний тур "Закарпатські насолоди"
Дегустаційний тур "Закарпатські насолоди"

Дегустаційний тур "Закарпатські насолоди"

Дати виїзду: 02.11.2019, 19.10.2019
Тривалість: 2 дні
Харчування: без харчування
Вартість*: 895 грн.
Додатково по вартості: На 1 особу
Місто початку туру: Львів
Готель: садиби зеленого туризму
Транспорт за маршрутом:
SPO: 1112

Програма туру

Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви і дегустація мінеральної води) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).

Вартість вхідних квитків:

- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.   
- дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 100 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
- дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
- Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 70 грн/ос., пенсіонери, студенти - 50 грн/ос., школярі – 35 грн/ос.;
- частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 80 грн./ос., діти - 40 грн/ос.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:

Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
- пікниця (домашня ковбаса),
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
- печені на вогньові кромплі (картопля печена),
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
- палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 175 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 75 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе "Синевир". Пропоноване меню: грибна юшка, картопляне пюре з м’ясом по-мисливськи, салат з капусти, хліб, компот. Вартість 95 грн./особа.

У вартості враховано:
  • проїзд комфортабельним автобусом
  • проживання
  • супровід гіда-екскурсовода
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах
  • страхування на час подорожі
У вартості не враховано:
  • транспорт до/зі Львова
  • харчування
  • вхідні квитки в туристичних об’єктах