АвесТревел
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Замовити тур
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А

Угорщина: довідкова туристична інформація

Угорщина

Угорщина відома своїми термальними джерелами, чудовою екскурсійною програмою і звичайно ж дуже смачною кухнею.

Візитною карткою країни є столиця країни - Будапешт. І почати знайомство з цією країною краще саме з цього дивовижного міста, в якому можна і відвідати багато цікавих екскурсій (чого вартий тільки музей Марцепанів) і скуштувати справжньої угорської кухні і звичайно ж спробувати відомі термальні купальні.

Найвідомішими вважаються термальні купальні Сечені і Геллерт. Але це далеко не повний список термальних купалень цієї країни.

При відвідуванні Угорщини рекомендуємо відвідати так само знамениту Долину Красунь, де можна продегустувати і придбати відоме угорське вино, яке володіє унікальним смаком і ароматом.

Режим перебування і пересування:

Більшість торгових центрів і невеликих магазинів навіть у великих містах працює з 7 ранку і до 7 вечора. При цьому є великі продовольчі магазини, які працюють цілодобово.

У Будапешті діє розгалужена мережа метро, ​​а так само наземного громадського транспорту. Для проїзду необхідно придбати проїзний квиток, який продається в газетному кіоску або безпосередньо на станціях громадського транспорту.

При цьому варто не забувати, що таксі в країні коштує досить дорого і часто немає єдиної фіксованої тарифної ставки, тому вартість проїзду варто уточнювати заздалегідь.

Інформація по візам

В’їзд в країни ЄС без візи можливий виключно для власників закордонних біометричних паспортів

На даний момент громадянам України, для відвідування Угорщини, необхідно відкривати угорську шенген візу.

Для оформлення візи наступний перелік документів:

  • візова анкета;
  • закордонний паспорт;
  • 2 кольорових фото 3,5х4,5 см;
  • внутрішній паспорт;
  • Довідка з місця роботи або навчального закладу;
  • Підтвердження платоспроможності;
  • Підтвердження броні авіаквитків і готелю;
  • Страховка

Не будуть зайвими і копії старих паспортів з шенгенськими візами.

Вартість складає 35 євро (консульський збір) і 20 євро (збір візового центру)

Термін оформлення 5-10 робочих днів.