АвесТревел
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А
Замовити тур
(044) 377 77 46
(050) 382 12 02
(067) 325 37 87
м. Київ, вул. Саксаганського, 52А

Сингапур: довідкова туристична інформація

Сингапур

Сингапур часто називають країною економічного дива. Тут, на маленькому клаптику суші, місцеве населення змогло побудувати дійсно унікальну курортну зону в якій органічно об'єдналася строгість Сходу і амбітність і технічні нововведення Заходу. Складно десь у світі зустріти ще одні такі ж зелені найчистіші вулиці, як в Сингапурі. Багато туристів навіть називають Сингапур не інакше, як місто-сад.

У цьому місті представлені відразу три азіатські культури. Крім всім відомого китайського району в цьому місті є так само і індійський і арабський райони.

М'який клімат і багата рослинність, а також неймовірний сплав з кращих рис Європи і Азії роблять це місто ще більш привабливим для туристів зі всього світу.

РЕЖИМ ПЕРЕБУВАННЯ І ПЕРЕСУВАННЯ

У Сінгапурі громадський транспорт представлений мережею: метро, ​​швидкісного трамвая, автобусів і канатної дороги.

Мережа метро складається з трьох ліній. Одна з яких бере свій початок в аеропорту.

Вартість проїзду в метро становить від 0,8 до 2 сінгапурських доларів (вартість залежить від відстані).

Поїздка на автобусі виллється туристу від 0,7 до 1,7 долара.

Основною транспортною артерією, яка дозволяє дістатися до острова Сентоза - є канатна дорога, яка має три станції. Проїзд однієї зупинки складе 7,5 доларів, але при цьому проїзд від початку і до кінця складе всього 8,9 доларів.

Місто піклується про туристам, тому уряд розробив і пропонує туристам Visitor Card на ній лежить 45 сінгапурських долара, але з них тільки 10 відводиться на громадський транспорт. Решта суми покриває знижка в місцях відпочинку, ресторанах і магазинах.

Інформація по візам

Згідно нової угоди між нашими країнами, громадянам України для відвідування Сінгапур на менш ніж 72 години віза не потрібна. При відвідуванні на більш тривалий термін необхідно обов'язково відкривати туристичну візу в консульстві, яке знаходиться в Росії.

Дозвіл (віза) видається в електронному варіанті досить оперативно (найчастіше протягом 24 годин).

Для оформлення візи достатньо надати: фото, скановані сторінки закордонного паспорта та заповнену анкету.

Отримана віза роздруковується і обов'язково зберігається туристом до моменту закінчення туру.